[Afisz. Incipit] Koło PPR i PPS Pracowników Filmu Polskiego w Gdyni organizuje wielki wiec ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu Pracowników Filmu Polskiego w gdańskim kinie Światowid, 6.01.1947 r.