Jerzy Afanasjew - Kabaret Literacki Afanasjewa / opracowanie graficzne Zbigniew Jujka ; Teatr Muzyczny w Gdyni. - Jujka, Zbigniew (1935-2019) (Teatr Muzyczny w Gdyni, 1985)
Program teatralny przedstawienia. Reżyseria Jerzy Afanasjew, scenografia Alina Ronczewska-Afanasjew, muzyka Andrzej Głowiński.