Jerzy Afanasjew - Kabaret Literacki Afanasjewa / opracowanie graficzne Zbigniew Jujka ; Teatr Muzyczny w Gdyni. - Jujka, Zbigniew (1935-2019).; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Muzyczny w Gdyni, 1985)
Program teatralny przedstawienia. Reżyseria Jerzy Afanasjew, scenografia Alina Ronczewska-Afanasjew, muzyka Andrzej Głowiński.
Premiera 9 marca 1985 r.
Sezon 1984/85.
Program z wyborem prozy Afanasjewa pod tytułem Wyższe sfery niższe.
Keywords: Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia); 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Gdynia (woj. pomorskie); Program teatralny