O znakach bibliotecznych (ex-librisach) Stan. Zgaińskiego 10 odbitek z oryginalnych klocków / Maciej Zwornicki. - Zwornicki, Maciej (wydano z zasiłku Zygmunta Klemensiewicza, 1946)
Wytłoczono 50 liczbowanych egz. czcionkami Drukarni Nakładowej Józefa Kawalera w Szamotułach. [Egz.] nr 27.