[Afisz. Incipit] W sobotę, dnia 13-go lipca i w niedzielę, dnia 14-go lipca ... odbędzie się ... Rewia Mody urządzona przez warszawskie graficzki ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o pokazie 13-14.07.1946 r. w lokalu "Bungalow" w Sopocie, Aleja Sępia 50.