[Afisz. Incipit] Ogloszenie. W mysl uchwaly ... z dnia 27.X.1945 r. odbedzie sie ... powszechny spis ... / Jerzy Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o spisie powszechnym, który odbył się 2.12.1945 r. w Elblągu.