[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o poborze głównym w 1966 r. - Bejm, Tadeusz (1929-1988).; Gdańsk (Polska). Miejska Rada Narodowa. Prezydium (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o poborze do wojska.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła