W Tobie, Panie, zaufałem - Radecki, Aleksander (1951- ). (2010)
Powołanie nieprzenikniona tajemnica. Formacja seminaryjna. Wikariaty. Być proboszczem. Znów w seminarium.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Radecki, Aleksander -- (1951- ); Katolicyzm; Kapłaństwo; Powołanie kapłańskie; Artykuł z pracy zbiorowej; Pamiętniki i wspomnienia