Ex Libris Jan Wł. Chojna / B. Brandt. - Brandt, Bogusław (1909-1983) (1962)
Mapa Polski z charakterystycznymi budowlami znajdującymi się w kilku miastach oraz z herbami miast, napis na wstędze u góry: Ex libris, u dołu: Jan Wł. Chojna, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.