[Afisz. Incipit] Odezwa do robotników! Do chłopów! Do inteligencji pracującej! Do ogółu ludności Pomorza! ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1945)
Afisz z treścią odezwy w związku z obchodami Święta Pracy.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pierwszy Maja; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne