Historia filozofii politycznej według Leo Straussa / Rafał Włodarczyk. - Włodarczyk, Rafał (1976- ).
Recenzja książki: Historia filozofii politycznej / (redakcja) Leo Strauss, Joseph Cropsey. Warszawa, 2010.