Historia filozofii politycznej według Leo Straussa - Włodarczyk, Rafał (1976- ). (2011)
Recenzja książki: Historia filozofii politycznej / (redakcja) Leo Strauss, Joseph Cropsey. Warszawa, 2010.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.