Ex-Libris Stanisława Ireny Krakowiaków / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1960)
Powiększalnik, taśma filmowa i rękawice. Wokoło napis: Ex-Libris Stanisława Ireny Krakowiaków. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.