Niepodlegli nicości - Poprawa, Adam (1959- ).; Krynicki, Ryszard (1943- ). (2005)
Recenzja książki: Kamień, szron / Ryszard Krynicki. Kraków, Wydanie 2 uzupełnione, 2004.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.