N. Hellemans Ex Libris / Jaap Kuijper. - Kuijper, Jaap (1906-1983) ([wydawca nieznany], 1958)
Przedstawia ręce trzymające kliszę z prześwietleniem jamy brzusznej, wokoło oplata je wąż, u dołu napis: N. Hellemans Ex Libris. Sygnatura artysty monogram JK i data: 4.12.58 w obrębie kompozycji, pod wyorażeniem ołówkiem autograf artysty.