Medal. 40 Rocznica Powstania w Getcie Warszawskim. (Polskie Towarzystwo Archologiczne i Numizmatyczne, 1983)
Medal. Awers: Ruiny miasta. Niżej pięciolinia z drutu kolczastego przecięta złamaną gałązką. Między drutami napis: 40 Rocznica Powstania W Getcie Warszawskim. Niżej wzdłuż krawędzi, po prawej: PTAiN-Warszawa-1983. Rewers: Grupa powstańców na tle zwieńczonego drutem i płonącego napisu: Getto. Wyżej napis: Warszawa 1943.