[Afisz teatralny] Eugène Ionesco - Krzesła = (Les Chaises) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 25.10.1992 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Ryszard Major.