[Afisz teatralny] Eugène Ionesco - Krzesła = (Les Chaises) - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 25.10.1992 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Ryszard Major.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; 1901-2000; 1989-2000; Afisze -- 1970-2000.