[Afisz. Incipit:] Boks o mistrzostwo kl. B pomiędzy ZKS Gryf Wejherowo - ZKS Morski Gdynia. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zawodach w sali Urzędu Zatrudnienia Gdynia Grabówek 30.10.1948 r.