Rada Stanu [Inc.:] Upoważniona Dekretem Nayiaśnieyszego Pana pod dniem 25tym Marca roku bieżącego, do stanowienia Rezolucyi, które nagłe okoliczności wymagać mogą [...] : [Działo się w Warszawie na Sessyi, dnia 16 Kwietnia 1809 Roku] / [Stanisław Potocki ; Stanisław Grabowski]. - Potocki, Stanisław (1776-1830) (s. n., 1809)
Druk ulotny dot.: mianowania naczelników Powstań Departamentowych i Pełnomocników Rządowych, z 16 kwietnia 1809.