Rada Stanu [Inc.:] Upoważniona Dekretem Nayiaśnieyszego Pana pod dniem 25tym Marca roku bieżącego, do stanowienia Rezolucyi, które nagłe okoliczności wymagać mogą [...] : [Działo się w Warszawie na Sessyi, dnia 16 Kwietnia 1809 Roku] - Potocki, Stanisław (1776-1830).; Grabowski, Stanisław (1780-1845).; Księstwo Warszawskie. Rada Stanu ([Warszawa : s. n., 1809)
Druk ulotny dot.: mianowania naczelników Powstań Departamentowych i Pełnomocników Rządowych, z 16 kwietnia 1809.
Tyt. nagł.
Autorzy i data pod tekstem.
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Rada Stanu; Księstwo Warszawskie. -- Armia; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne