Tylko żywi bywają w błędzie - Skurtys, Jakub (1989- ).; Kornhauser, Julian (1946- ). (2016)
Recenzja książki: Tylko błędy są żywe / Julian Kornhauser. Poznań 2015.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.