5. Sinfonie-Konzert : (2. Konzert der 2. Serie). ([s.n.], 1926)
Druk z programem koncertu, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 23 kwietnia 1926 r.