Ex - Libris Ing - Otakar Hradečny / KW. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1941)
Na tle rozrzuconych czasopism pośrodku napis, skośnie do góry: Ex - Libris, skośnie w dół: Ing - Otakar Hradečny. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora.