[Afisz. Incipit] Pod protektoratem Wojewody ... obchodzić będziemy w dniu 29 czerwca 1937 r. "Dzień Morza" ... ([wydawca nieznany], 1937)
Afisz informujący o obchodach Dnia Morza w Krakowie, 1937 rok.