Krowia Brama - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia Bramę Krowią w Gdańsku, widok od strony Mostu Krowiego, około 1970 roku.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Brama Krowia (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie