Ludwig Säng Ex Libris P. B. - Bürck, Paul (1878-1947) (1895)
Przedstawia półnagiego młodego mężczyznę z książką w ręku na tle zachmurzonego nieba, obok niego leżą książki. Poniżej umieszczona maska. U dołu napis: Ludwig Säng Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.