Ludwig Säng Ex Libris - Bürck, Paul (1878-1947).; Saeng, Ludwig (1877-1967). ([Darmstadt, 1895)
Przedstawia półnagiego młodego mężczyznę z książką w ręku na tle zachmurzonego nieba, obok niego leżą książki. Poniżej umieszczona maska. U dołu napis: Ludwig Säng Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg bibliogr., miejsce wyd. wg działalności aut.
Strona, dostęp 23.05.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1870-1914.