Th. F. Van Koolwijk Exlibris / H. Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Wizerunek św. Krzysztofa z Jezusem na ręku, u dołu napis: Th. F. Van Koolwijk Exlibris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.