[Afisz. Incipit] Sekcja Kulturalno Oświatowa Zespół Ochotniczy przy Kole Z.Z.K. Gdynia wystawia sztuke ludową Sewera p.t. "Dla Świętej Ziemi" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu, które miało miejsce w sali Domu Kolejarza przy ul. Jana z Kolna 55 dn. 15, 18 i 21 czerwca 1947 r.