[Afisz teatralny. Incipit:] Telegram! ... Komunikujemy o otwarciu nowej sali teatralnej "Zespołu Swietlicowego" Związków Zawodowych w Elblągu ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o otwarciu sali teatralnej i przedstawieniu "Most" reżyseria Zbigniew Tomanek.