Błogosławi nam z domu Ojca. - SPES (Warszawa). ([Warszawa] : SPES, 2005)
Homilie, pieśni.
Miejsce wyd. wg strony wydawcy.
Dodatek do "Naszego Dziennika".
Na płycie również: 3 pliki wideo związane z osobą Jana Pawła II oraz testament Papieski.
Pliki tekstowe i wideo do odtworzenia po włożeniu płyty do komputera z napędem CD.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005); Dokumenty dźwiękowe