Ex-Libris Dr. Med. W. Kuhnemann Maternitas. Venustas. Longevitas / Henry-André. - Henry-André (1857-1932) (1908)
Przedstawia kąpiącą się kobietę w budowli w kształcie łuku tryumfalnego, na którym znajdują się herby, data:"MCMVIII" i napis "Diez". Poniżej napis: Ex-Libris Dr. Med. W. Kuhnemann. Na górze łuku otoczony promieniami kielich i wąż Eskulapa, wokoło napis: Maternitas. Venustas. Longevitas. Po bokach dwie postacie: z jednej strony kobieta z dzieckiem, z drugiej stary mężczyzna z kulami. Nazwisko aut. ryte pod kompoz.