Norman Shaftel M. D. / Rockwell Kent. - Kent, Rockwell (1882-1971) ([wydawca nieznany], 1971)
W prostokątrnej ramie drabina, po której wspina się nagi mężczyzna z ręką wyciągniętą ku gwieździe, od której odchodzą promienie, u dołu napis: Norman Shaftel M. D.