[Afisz. Incipit] Przegląd Spółdzielczych Amatorskich Zespołów Artystycznych ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występach amatorskich zespołów artystycznych, 1-2.06.1966 r. w klubie w Elblągu.