[Afisz. Incipit] Przegląd Spółdzielczych Amatorskich Zespołów Artystycznych ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występach amatorskich zespołów artystycznych, 1-2.06.1966 r. w klubie w Elblągu.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.