Dialog jako wzorzec komunikacji eklezjalnej / Hermann H. Pottmeyer ; tł. Lucjan Balter. - Pottmeyer, Hermann Josef (1934-2023)
1. "Dialog" - kluczowe słowo ostatniego soboru. 2. Komunia i dialog. 3. Komunikacja dialogowa w Kościele starożytnym. 4. Komunikacja dialogowa w dzisiejszym Kościele.