[Afisz teatralny] Znak : komedia współczesna w 3-ch aktach Kazimierza Barnasia / Teatr Kameralny Wybrzeże. (Teatr Kameralny Wybrzeże, 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu 16.07.1948 r. w Teatrze Kameralnym "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria: Halina Gallowa.