Hanc Tibi Praecconsul rellinquet Pahlius Umbram / E. Hainzelmann. - Hainzelmann, Elias (1640-1693) (1692)
Przedstawia portret w popiersiu w obramieniu architektonicznym Konstantin Pahl (1632-1691), burmistrza Gdańska.