25 lat Conradinum : Zjazd absolwentów / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1970)
Przedstawia uroczystość 25-lecia szkoły średniej Conradinum oraz zjazd absolwentów1970.