25 lat Conradinum : Zjazd absolwentów - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1970)
Przedstawia uroczystość 25-lecia szkoły średniej Conradinum oraz zjazd absolwentów1970.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk