Wohltätigkeitsveranstaltung! - Verein katholisher kaufmännischer Gehilfinnen (Gdańsk). (Danzig : [s.n., 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce 25 paź. ca 1925 r.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne