Ex Libris Joanny Grochowskiej / H. Feilhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1992)
W ramce utworzonej z powtarzającego się napisu: Ex Libris Joanny Grochowskiej, z rozwichronych kresek wyłaniająca się twarz. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.