Ex Libris Joanny Grochowskiej - Feilhauer, Henryk (1942-1999).; Grochowska, Joanna ([Miejsce nieznane], 1992)
W ramce utworzonej z powtarzającego się napisu: Ex Libris Joanny Grochowskiej, z rozwichronych kresek wyłaniająca się twarz. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.