Encyklopedja kościelna podług teologicznej encyklopedji Wetzera i Weltego z licznemi jej dopełnieniami - Nowodworski, Michał (1831-1896).; Towarzystwo Naukowe Płockie. Biblioteka im. Zielińskich; Towarzystwo Naukowe Płockie (Płock : Towarzystwo Naukowe Płockie, 2006)
Na dysku: zeskanowane strony oryginału zawierające hasła na literę "Ł".
Tyt. z ekranu tytułowego.