Ex Libris Czesława Miłosza - Szumarski, Tadeusz (1948- ).; Miłosz, Czesław (1911-2004). (1981)
Część górna orła, niżej napis: Ex Libris Czesława Miłosza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy pisarzy; Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.