Automobilklub Polski Oddział Morski urządza w dniu 26.IX.1948 r. doroczną Jesienną Jazdę Konkursową / Automobilklub Polski Oddział Morski. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o imprezie, która miała miejsce 26.09.1948 r.