Automobilklub Polski Oddział Morski urządza w dniu 26.IX.1948 r. doroczną Jesienną Jazdę Konkursową - Automobilklub Polski (1921-1950). Oddział Morski (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o imprezie, która miała miejsce 26.09.1948 r.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła