A.L. Karschin. - Buchhorn, Ludwig (1770-1856); Gebrüder Schumann (Zwickau) (Zwickau: Geb. Schumann, 1818)
Portret w popiersiu, zwrócony w lewo.
Data i miejsce powstania na podstawie bibliografii.
Pod polem kompozycji autor, poniżej tytuł, niżej wydawca.
https://www.deutsche-digitale-bibliothek.de dostęp 18.06.2026