Standaryzacja i kategoryzacja jako czynniki podnoszenia jakości bazy noclegowej obszarów wiejskich : implikacje dla Pogórza Dynowskiego = Standardization and categorization as factors of a raising the quality of the country areas : implications for the dynowskie foothills / Grażyna Dyrda, Sylwia Dyrda-Maciałek. - Dyrda, Grażyna
Zakres i treść: wiejska baza noclegowa, agroturystyka, produkt turystyczny obszarów wiejskich, standardy jakości, kategoryzacja bazy noclegowej.